Custode Sit

Custode Sit

Romaqua Group Borsec, societate cu capital integral autohton si privat, infiintata in anul 1998, a realizat in ultimii 15 ani investitii importante care se ridica pana acum la peste 220 mil. Euro, mizand in primul rand pe tehnologii si echipamente de varf la nivel mondial, care sa asigure obtinerea unui produs finit cu cel mai inalt standard calitativ.

Cifra de afaceri a grupului a crescut constant in fiecare an astfel ca, in 2013, a depasit 140 milioane Euro.

Preocuparea pentru un standard calitativ inalt a facut ca Romaqua Group sa fie prima firma romaneasca de imbuteliere care a primit certificarea conform ISO 9001 Sistemul de management al calitatii.

Compania are 2.022 de angajati repartizati in 7 fabrici, in localitatile: Borsec, Bucuresti, Busteni, Sebes, Stanceni. Fabrica de bere de la Sebes este un proiect greenfield finalizat in anul 2008 si beneficiaza de cea mai noua tehnologie disponibila in acel moment la nivel mondial.

Romaqua Group Borsec are in portofoliu marci puternice:

  • apa minerala naturala Borsec;
  • apa minerala naturala Stanceni;
  • apa minerala naturala oligominerala Aquatique;
  • bauturile racoritoare Giusto;
  • berile Albacher si Dorfer.

APELE MINERALE NATURALE BORSEC

In 2011, s-au implinit 205 de ani de cand Regina Apelor Minerale romanesti se imbuteliaza la scara industriala. In tot acest timp, Borsec a devenit una dintre valorile nationale, un nume recunoscut pretutindeni, un brand in care consumatorii au incredere si pe care il apreciaza.

APA MINERALA NATURALA STANCENI

Izvorand din inima muntilor vulcanici Calimani, apa minerala naturala carbogazificata Stanceni are un continut perfect echilibrat de minerale, raportul ideal de 2:1 intre calciu si magneziu sustinand buna functionare a organismului in conditiile stresului cotidian, mediului poluat si stilului de viata aglomerat.

APA MINERALA NATURALA OLIGOMINERALA AQUATIQUE

Izvorand din inima muntilor Carpati, de la o altitudine de 1.100 m din zona protejata Parcul Natural Bucegi, apa oligominerala naturala Aquatique purifica organismul si ii asigura intreaga hidratare de care are nevoie. Are un continut extrem de redus in sodiu, fiind recomandata in alimentatia bebelusilor si in dietele fara sare ale adultilor si copiilor.

BAUTURILE RACORITOARE GIUSTO

Bauturile racoritoare sunt produse cu apa de munte si suc natural de fructe la fabrica Busteni. Gustul deosebit al bauturilor racoritoare plate Giusto Natura au condus la pozitia de lider de piata.

BERILE ALBACHER SI DORFER

Cele trei branduri de bere sunt produse la fabrica Sebes dupa cea mai noua tehnologie mondiala, exclusiv din ingrediente naturale. Atat Albacher, cat si Dorfer si Mühlbacher au ambalaj OxyProof, inovatie tehnologica ce include atat dopul cat si materialul PET, ce garanteaza prospetimea produsului pentru perioade mai indelungate.

Romaqua Group este lider pe piata apelor minerale naturale cu brandul Borsec, dar si pe piata bauturilor racoritoare plate cu brandul Giusto Natura. In numai 6 ani de la intrarea pe piata, brandul Albacher detine locul 4 pe piata berii.